Wij geloven dat u op twee plaatsen echt helemaal ontspannen uzelf kunt zijn:

in uw huis en dat van ons.

Welkom in Ravière!    

nieuws

NIEUW!!

Vakantiehuis Tournesol (7 gasten, drie slaapkamers)

Op de verdieping wordt een vakantiehuis gerealiseerd, met 3 slaapkamers met eigen badkamer, waarvan 2 met douche én bad, een zitkamer en een volledig ingerichte keuken, er zijn in totaal 7 slaapplaatsen.

Het balkon wordt uitgebreid waardoor jullie van het mooiste uitzicht van Ravière kunnen genieten!

In het voor en na seizoen april. mei, juni en september en oktober kan de gite worden gehuurd vanaf 3 nachten voor € 225,- per nacht en voor  € 1150,-  per week. In het hoog seizoen juli en augustus verhuren we de gite alleen voor een week € 1250,- per week.

 

Wij nodigen u met trots uit.Kom een week en doe elke dag iets anders, of lekker helemaal niets!


In het waterrijke, glooiende landschap in het hart van Frankrijk ligt Chambres d'Hôtes Ravière.

 

Vanuit Nederland is het maar zeven uur rijden voordat u aankomt in een rustig dorpje waar wij u hartelijk zullen onthalen in de lommerrijke tuin of in de gezellige huiskamer met open haard. Wij informeren u desgewenst graag over de vele bezienswaardigheden, uitstapjes en activiteiten. Of leest u liever een boek onder een appelboom in de boomgaard?
Relax en geniet op uw manier!

Laat ons eventueel met u meedenken om een leuk programma samen te stellen. We zijn er goed in en we doen het graag. Laat u verwennen met overheerlijke gerechten en drankjes. De lekkernijen uit de Bourgogne die u terugvindt in uw ontbijt, picknickmand en diner zorgen ervoor dat u zich echt op vakantie voelt. Bij het ontbijt komt onze kip waarschijnlijk wel even kijken of u haar eitje lekker vindt en hoort u in de verte een koe loeien.
Dat is nou landelijke rust!

Op weg naar het zuiden…
Als u op weg bent naar het zuiden raden wij u aan om bij ons even een dag of twee tot rust te komen, u heeft ten slotte vakantie!
Wedden dat u het volgende jaar wat langer blijft? Er is hier namelijk zoveel te doen. Door de gunstige ligging in het centrum van Frankrijk zijn vele bestemmingen eenvoudig te bereiken.

Chambres d‘Hôtes Ravière