top of page

Gites

NIEUW!!

Vakantiehuis Tournesol (7 gasten, drie slaapkamers)

Op de verdieping wordt een vakantiehuis gerealiseerd, met 3 slaapkamers met eigen badkamer, waarvan 2 met douche én bad, een zitkamer en een volledig ingerichte keuken, er zijn in totaal 7 slaapplaatsen.

Het balkon wordt uitgebreid waardoor jullie van het mooiste uitzicht van Ravière kunnen genieten!

In het voor en na seizoen april. mei, juni en september en oktober kan de gite worden gehuurd vanaf 3 nachten voor € 225,- per nacht en voor  € 1150,-  per week. In het hoog seizoen juli en augustus verhuren we de gite alleen voor een week € 1250,- per week.

 

Vakantiehuisje Lavande (2 volwassenen en 2 kinderen)​


In onze tuin staat ook een vakantiehuisje, deze is te gebruiken voor 2 volwassenen en 2 kinderen en van alle gemakken voorzien; een eigen keuken, badkamer ruime inloopdouche en wasmachine en een eigen terras met barbecue. De kinderen hebben een eigen slaapkamer.

In het voor en na seizoen te huur voor de prijs van € 450,- voor 2 personen en € 510,- voor 4 personen, in het hoog seizoen voor € 475,- voor 2 en € 535,-

voor 4 personen.

Vakantiehuis Ravière   (tot 14 personen)


Wij bieden u ook de mogelijkheid om het hele Maison d'Hôtes te huren. U huurt dus alle kamers van de Chambres d'Hotes met de keuken en sfeervolle woonkamer met open haard. Het is uitermate geschikt om bijvoorbeeld met de familie de feestdagen door te brengen! Of om af te huren voor een cursus, sporttraining etc. Wij helpen u graag bij het organiseren hiervan.

Dit vakantiehuis is te huur vanaf € 2350,- per week.

Alle prijzen zijn inclusief linnengoed (lakens en hand- doeken), schoonmaak, verwarming, verwarmd zwembad en toeristenbelasting.

bottom of page